Waarom minstens acht dagen op voorhand Dagvers-maaltijden bestellen?

Dagvers bestellen in kalender zetten

Het is een vraag die we al meermaals kregen. En we snappen het. Soms wil je gewoon een lekkere maaltijd bestellen voor dezelfde avond. Maar wij werken anders. We halen enkel het exact aantal verse ingrediënten in onze keuken volgens de bestelde maaltijden. Zo vermijden we voedseloverschotten én garanderen we verse gezonde maaltijden. Alleen betekent dit dus een beetje vooruitdenken om aan de grote vraag te kunnen voldoen. Wanneer is Dagvers voor jou ideaal?

Je hebt een druk professioneel leven

via GIPHY

Je komt niet toe aan boodschappen doen, laat staan aan koken. Jouw werk slorpt veel tijd op. Maar om hard te kunnen werken moet je goed en gezond eten. Stip de drukke dagen aan in jouw agenda en plan de Dagvers-maaltijden in. Avondvergadering? Laat jouw bestelling op je werk leveren.

Je hebt een druk gezinsleven

via GIPHY

Jouw oogappels hebben al je aandacht nodig. Je geraakt amper in de keuken tussen het wassen en opruimen door. De inspiratie voor een kindvriendelijk gerecht is ver te zoeken. Dagvers brengt graag verlichting in de gezinshectiek. Wij hebben dagelijks een gerecht door kinderen geproefd en goedgekeurd. De vele groentjes zitten goed verstopt!

Je hebt een druk professioneel én gezinsleven

via GIPHY

Je rent voortdurend achter de feiten aan. Je kind staat al te wachten aan de schooldeur terwijl jouw baas die spreadsheet nog vandaag wil hebben. Vergeet de boodschappen. Dat klein monster van jou wil nú eten. Niets gezonds in jouw koelkast? Vermijd een snelle hap voor jou en je kind(eren). Zet Dagvers op het weekmenu.

Je kookt niet graag maar wil wél gezond eten

via GIPHY

Keukenprins of keukenprinses is niet meteen jouw bijnaam. Je hebt die ambitie misschien ook niet. Maar je geniet wel graag van een lekkere gezonde maaltijd. En het mag al eens iets uitdagend zijn. Stel je eigen weekmenu samen uit één of meerdere van onze uitdagende of traditionele gerechten.