Wij vierden onze succesvolle start met een stakeholders-BBQ

m onze verdere groei mee mogelijk te maken zijn wij op zoek naar een Chefkok / Verantwoordelijke productie/keuken.

Op 24 juni organiseerden we een BBQ (barbecue) voor onze stakeholders. Meer dan honderd genodigden schoven aan de langte tafel op de Plukboerderij in Schelle. Samen vierden wij met deze community de officiële start van Dagvers. Na deze geslaagde eerste editie willen we jaarlijks een soortgelijk evenement organiseren.

De gasten mochten hun servet goedsteken voor een barbecue met onbewerkt vlees, verse vegetarische burgers en Dagvers groentenschotels. Onder de aanwezigen verwelkomden we heel wat Bolero-crowdfunders. Zij investeerden dit voorjaar in Dagvers en werden zo aandeelhouder van onze coöperatieve onderneming. Daarnaast verzilverden de mensen die Dagvers in 2016 steunden via de Ulule crowdfunding campagne hun beloning. Ze kregen niet alleen een uitnodiging voor de barbecue, maar ook soepkommen en bijpassende servetten.

We bedanken uiteraard de aanwezigen om het zo gezellig te maken. Daarnaast ook enorm veel dank voor De Kringwinkel Antwerpen. Dankzij hen hadden we voldoende borden, glazen, bestek en tafels. Leve tweedehands!

“We zijn blij dat er zo veel van onze stakeholders ingingen op onze uitnodiging” zegt Inge De Clerck, woordvoerder en inititafiefnemer van Dagvers. “De meeste kennen we natuurlijk al, maar onze Bolero investeerders hadden we nog niet persoonlijk ontmoet omdat ze intekenden via het Bolero-platform. De kennismaking was warm en het was fijn te ervaren hoe enthousiast deze nieuwe aandeelhouders zijn over ons project en onze doelstellingen.”