19/02 – Dagvers verzorgt Bopro-workshoplunch

Dagverse lunch tijdens Bopro-workshop

Op 17 februari organiseerde Bopro een interne bedrijfsopleiding over ‘multitasking en altijd verbonden zijn’ voor een vijftigtal personen. Het Mechels bedrijf, gespecialiseerd in management & consultancy dienstverlening rond vastgoed, bouw en huisvesting, zet in op maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Voor hun workshop zochten ze dan ook een partner die een gezonde, artisanale, ecologisch en sociaal verantwoorde lunch kon voorzien. We gingen met veel plezier in op hun vraag.

De eerste contacten met Bopro vonden plaats tijdens de nieuwjaarsreceptie van netwerkorganisatie The Shift. Ons verhaal klonk hen interessant in de oren. Ze wilden ons steunen door ons vegetarisch te laten koken voor hun interne bedrijfsopleiding. Onze visies en waarden sluiten dan ook erg op elkaar aan. Wij doken meteen in onze recepturen in samenwerking met onze productiepartner Met Sense.

Op het (gewaagd) menu

  • Indische wortelsoep met gember en kokos
  • chili sin carne
  • vegetarische groentelasagne
  • rijstpap
  • icetea.

Alle gerechten waren supervers en biologisch. We serveerden op borden van de Kringwinkel.

Kennismaking met ons project

Tijdens de lunch mochten we de deelnemers laten kennismaken met ons project. We vertelden met alle enthousiasme over onze kant-en-klaarmaaltijden en lieten ons filmpje zien. De reacties op zowel ons verhaal als onze maaltijden waren lovend.

We willen Bopro bedanken voor het vertrouwen. Een dikke pluim ook voor de mensen van Met Sense. Zij deden een geweldige job!

Meer info over Bopro

http://www.bopro.be

Meer beeldmateriaal

Bekijk het album op onze Facebook-pagina.