Dagvers en Smartmat slaan de handen in elkaar

Smartmat en Dagvers slaan de handen in elkaar

Heugelijk nieuws! Met veel plezier kondigen we een samenwerking aan met Smartmat, Belgische pionier van kookboxen. Samen lanceren we een 15 min kookbox. Hierin: Dagvers-bereide maaltijden én Smartmat-recepten met bijhorende ingrediënten voor meer quality time tijdens avondrush. Dit is een primeur voor ons land!

15 min box Dagvers SmartmatSnel-klaar én gezond eten tijdens drukke werkweek

In deze nieuwe kookbox zitten twee recepten met bijhorende ingrediënten die in 15 minuten zijn klaar te maken. Daarnaast zorgt Dagvers voor een reeds bereide maaltijd gemaakt met biologische ingrediënten die alleen nog opgewarmd moet worden in de (microgolf)oven. Deze nieuwe kookbox biedt gezinnen nog meer kwaliteit en comfort voor de gezinsmaaltijd tijdens de drukke werkweek. Hij is ook gemakkelijk te bestellen.

Gedeelde visie

Vooral voor drukbezette gezinnen kan het een hele uitdaging zijn om in een handomdraai een gevarieerde maaltijd klaar te maken. Zeker als ze ook nog eens in smaak moeten vallen bij groot en klein. Dat kwam Smartmat te weten uit een klantenonderzoek. Die nood is ook bekend bij Dagvers. Daarom maken wij bereide gerechten met biologische ingrediënten voor gezinnen met een gezonde appetijt.

Om een nog tijdsvriendelijker aanbod in de markt te zetten, zocht Smartmat naar een partner die dezelfde visie deelt. Kwalitatief hoogstaand, lokaal en lekker gezinsvriendelijk eten zijn de kernwoorden.

Smartmat logo“Al bij het eerste gesprek met Dagvers voelden we een match met Smartmat. We vinden bij hen dezelfde duurzame filosofie terug die we bij Smartmat al vijf jaar nastreven”, zegt Anders Asarby, oprichter van Smartmat. “Net zoals Dagvers willen we mensen bewuster leren omgaan met voeding en hen dagelijks inspireren met originele gerechten.”

“Toen Smartmat ons de vraag stelde of we interesse hadden in een samenwerking, waren we meteen enthousiast. We kennen Smartmat als een bedrijf dat staat voor dezelfde waarden als Dagvers, met een kwalitatief en creatief aanbod. Ook bij Dagvers geloven we dat een gecombineerd aanbod een ideale oplossing kan zijn voor veel gezinnen”, vervolgt Inge De Clerck, initiatiefneemster van Dagvers.

De eerste menu’s in de kookbox?

Menu van maandag 4 september

  • Chili sin carne (Dagvers)
  • Pasta pesto met spekjes
  • Schnitzel met puree en koolrabi-appel-salade

Menu van maandag 11 september

  • Balletjes in tomatensaus (Dagvers)
  • Pitabroodjes met gemarineerde kip
  • Wok met gele curry en rijstnoedels

Wil je deze 15 min kookbox als eerste proberen? Bestel hem nu al!

Kanaal Z liet de eerste (tevreden) proevers aan het woord