23/01 – Dagvers zet het jaar veelbelovend in

2017 belooft het jaar van Dagvers te worden. De voorbode was het behalen van onze crowdfunding en de hoopgevende input van deelnemers aan onze enquête. Hoe gaat het nu verder? We geven graag een glimp van de eerstkomende acties.

Opstart van de coöperatieve vennootschap

Momenteel werken we hard aan de opstart van een coöperatieve vennootschap. Een vorm van ondernemen die past bij de waarden die Dagvers uitdraagt. De oprichters krijgen uiteraard een plaatsje in de onderneming, net als de grote investeerders. Maar ook medewerkers, klanten en leveranciers kunnen structureel deel uitmaken van Dagvers. Eens alles op punt staat, laten we weten hoe. We willen graag zo veel mogelijk mensen betrekken in ons duurzaam verhaal.

Uitbouw afhaalpunten en bedrijfsaanbod

Onze bestelde gezonde kant-en-klaarmaaltijden willen we via gemakkelijk te bereiken afhaalpunten verdelen. We starten (vanaf de lente) in Groot-Antwerpen. Onze eerste locatie ligt vast (lees zeker verder!). Nieuwe mogen er absoluut bijkomen. Heb je de ruimte om als afhaalpunt te fungeren mét ruime openingsuren? Laat het ons weten. Dan kunnen we elkaar ontmoeten en deze mogelijkheden bekijken.

Daarnaast willen we inzetten op samenwerkingen met bedrijven. Hoe dat werkt? Bedrijven faciliteren een toegankelijke ruimte voor hun medewerkers waar wij een ijskast (of meerdere) kunnen plaatsen. Ideaal voor de medewerkers die zo op het einde van de werkdag meteen hun kant-en-klaarmaaltijd mee kunnen nemen naar huis. En bedrijven dragen op die manier bij aan een gezonde work-life balance. Win-win dus!

Heeft jouw bedrijf de ruimte en interesse om mee te werken? Breng ons in contact met de HR-/facility/gezondheidsverantwoordelijke. We komen daarna langs om ons bedrijfsaanbod voor te stellen.

We hebben een kantoor

Wij zijn volop bezig met de inrichting van ons kantoor. Je vindt ons op de Italiëlei 227 in Antwerpen. Op een boogscheut van het centraal station en de Rooseveltplaats. Gemakkelijk te bereiken dus! Zeker als je een kant-en-klaarmaaltijd wilt komen afhalen. Er gaat sowieso een Dagvers-ijskast komen. Ideaal voor wie in Antwerpen-Centrum werkt/woont. Welkom!