14/04 – Dagvers haalt halfweg crowdfunding al meer dan 100.000 euro op

Dagvers verwelkomt 129 aandeelhouders via crowdfunding

Op 15 maart lanceerde Dagvers een financiële crowdfunding voor investeerders. Halfweg de campagne haalden we 103% of 102.500 euro op via BoleroCrowdfunding. Meer dan zeventig investeerders kochten aandelen van onze coöperatieve onderneming. Nu hopen we uiteraard om op hetzelfde elan verder te gaan met de maximum gewenste financiering van 250.000 euro voor ogen. De investeringsperiode loopt nog tot 17 mei middernacht. Uiteraard blijft de aantrekkelijke Tax Shelter gelden.

De afgelopen maand volgde elke dag een hoera-moment bij het bekijken van onze campagne op BoleroCrowdfunding. Het stemt ons uiteraard bijzonder tevreden om halfweg de campagne al de minimum gewenste investering van 100.000 euro gehaald te hebben. Dat meer dan zeventig investeerders aandelen kochten van Dagvers, toont aan dat zij vertrouwen hebben in ons project. Met veel plezier verwelkomen wij hen als C-aandeelhouders in onze coöperatieve onderneming.

Tax Shelter maakt investeren extra interessant

Sowieso genieten investeerders van interessante voordelen, waaronder:

  • winstdeelname
  • een interessante uitstapregeling (mogelijk na vier jaar)
  • een stem in de algemene vergadering volgens het principe een stem per vennoot
  • participatie in de coöperatie indien gewenst.

Daarnaast is de recent gelanceerde Tax Shelter een extra troef voor investeerders via crowdfunding. Zij krijgen voor hun totale investering 45% fiscaal voordeel van de overheid. Dus: ze kunnen 45% van hun investering in mindering brengen van hun te betalen persoonsbelastingen.

Mee aandeelhouder worden van Dagvers?

Wie investeert in Dagvers via deze crowdfunding wordt zo vennoot. De minimuminvestering bedraagt 500 euro, de maximuminvestering 5.000 euro. Oftewel tussen de 5 en 50 aandelen. Zijn aandelen worden in de coöperatieve onderneming ondergebracht in de C-categorie. We hebben in totaal zes verschillende aandeelhouderscategorieën:

A: de oprichters (waaronder de afgevaardigde bestuurder)
B: de financiële stucturele investeerders
C: de private investeerders via crowdfunding
D: werkende vennoten/personeel in loondienst/ professionals
E: klanten
F: leveranciers-partners

Enthousiast? Surf naar ons project op BoleroCrowdfunding. Om details te bekijken en te investeren is registratie noodzakelijk.

Er zijn nog 29 dagen de tijd om te investeren in Dagvers en zo mede-aandeelhouder te worden. Op 14 mei 2017, klokslag middernacht, eindigt onze campagne op BoleroCrowdfunding.