12/12 – Laatste week Dagvers-crowdfunding

Onze crowdfunding loopt nog 5 dagen

Op vrijdag 16 december loopt onze crowdfundingsactie af. Momenteel staat de teller op 87 procent, of 8.735 euro. Nog vijf dagen te gaan om iets meer dan 10 procent op te halen dus. We doen een warme oproep om nu nog je kans te grijpen om een eerste dagverse maaltijd op je bord te krijgen. Ons steunen met een beloning als dank kan vanaf 10 euro. Een maaltijd (of eigenlijk twee of meer) krijg je vanaf 50 euro. Plus beloningen, natuurlijk.

Waarom Dagvers steunen?

In de eerste plaats om jouw avondspits te verlichten. En wel door ons gezonde, dagverse klaargemaakte maaltijden boordevol lekkere groenten voor jou te laten koken. En we brengen ze naar de plaats die het gemakkelijkste is voor jou. Op je werk, in een afhaalpunt of bij je thuis.

Daarnaast kies je voor een duurzaam product. In de breedste zin van het woord. Onze-kant-en-klaarmaaltijden zullen gemaakt zijn met producten van lokale (bio)boeren. Of met fairtradeproducten. We laten de maaltijden maken door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiervoor hebben we een akkoord met de professionele organisatie Met Sense. En leveren doen we via een duurzame partner. Zo komen de maaltijden vanaf de oogst tot de levering kraakvers op je tafel.

Waarvoor wordt het geldt gebruikt?

Het ingezamelde geld gebruiken we voor de ontwikkeling van een bestelplatform, de aankoop van ijskasten voor onze afhaalpunten, de ontwikkeling van heerlijke recepten en uiteraard de opstart van de productie. Zo kunnen we jou de eerste kant-en-klaarmaaltijden als beloning voor je bijdrage leveren.

Hoe jouw bijdrage storten?

Via ons crowdfundingplatform: https://nl.ulule.com/dagvers/ Hoe je je bijdrage levert, leggen we ook even uit.

Maar je kunt ook jouw bijdrage overschrijven op ons rekeningnummer: BE 03 7390 1293 8484 met vermelding Dagvers en ons laten weten welke beloning je graag ontvangt.

Kleine bijdragen appreciëren we evenzeer als grote sommen. Je kunt ons al een financiële boost geven vanaf 10 euro. Een beloning voor jouw bijdrage blijft niet achterwegen, zoals je gaat lezen op de crowdfundingpagina.

Dagvers al ondersteund? Laat het anderen weten

We zijn je enorm dankbaar om ons te ondersteunen. Onze buiging gaat nog dieper wanneer je ook familie, vrienden en andere relaties laat weten waarom je ons ondersteunt. Wie weet verlicht je zo ook de avondspits van andere mensen (en hun gezin). Deel gerust de crowdfundingspagina of laat het hen weten via sociale media.

Samen naar de 100%!