10/11 – Dagvers lanceert crowdfundingcampagne

We lanceren de Dagvers-crowdfunding

Vandaag lanceert Dagvers haar crowdfundingcampagne. Hiermee willen we minstens 10.000 euro inzamelen om ons project te kunnen realiseren. In de eerste plaats gebruiken we deze centen voor de ontwikkeling van een gebruiksvriendelijk bestelplatform, de aankoop van frigo’s voor op afhaalpunten, de ontwikkeling en testen van recepten, en de productie van de eerste gezonde kant-en-klaarmaaltijden.

Leuke beloningen voor elke bijdrage vanaf 10 euro

Voor elke financiële bijdrage geven we natuurlijk graag iets terug. Daarom zijn er verschillende beloningen naargelang het gegeven bedrag. Waaronder:

  • een bedankkaartje
  • een vermelding op onze Wall of Fame
  • een servet
  • een gepersonaliseerde soepkom
  • een of meerdere maaltijden (veggie kan)
  • een of meerdere uitnodigingen voor ons lanceringsfeest met BBQ

Ontdek de verschillende beloningen op https://nl.ulule.com/dagvers/

Geef ons de financiële boost die we nodig hebben

Elke bijdrage, groot en klein, hebben we hard nodig om ons project te doen slagen. Zonder de inzameling van het doelbedrag komt er geen Dagvers. En dat zou enorm jammer zijn. Zowel voor de mensen die hunkeren naar een gezonde en snelle oplossing voor hun drukke avondspits, maar ook voor mens en milieu. Help je ons om Dagvers te realiseren? Doe dan hier een bijdrage*. Ook kleine appreciëren we enorm! En het zou helemaal fantastisch zijn als je de crowdfunding deelt met jouw familie, vrienden en relaties.

*Halen we het doelbedrag niet, dan krijg je jouw bijdrage terug.