09/11 – Kom Dagvers ontmoeten in de Antwerp Gift Shop (Mercado)

Van 16 tot en met  27 november kun je met ons team kennismaken in de Antwerp Gift Shop boven de gloednieuwe Mercado op de Groenplaats. Je ontmoet er ook een aantal van onze boeren-leveranciers.

Kindvriendelijk

Verwacht je aan een huiselijk aangeklede pop-upstand met kringwinkelmateriaal (met dank aan de Kringwinkel Antwerpen). Familiaal en kindvriendelijk! Op een boogscheut van de expo De Spiekpietjes, kleine Zwarte Pietjes die zich vanaf november tot net voor Sinterklaas in huisjes en klasjes verstoppen om eens te kijken welke kindertjes zoet of ondeugend zijn. Hier kunnen je kinderen zich naar hartenlust uitleven. We zorgen zelf ook voor knutselgerief en spelletjes om jouw bengels bezig te houden tijdens jouw bezoek aan Dagvers.

Proeven

Proeven wat de pot schaft kan van 19 tot 27 november tussen 11 en 19 uur. We hebben elke dag soep en een hoofdschotel te proeven. Telkens iets veggie en kindvriendelijk.

Ter plaatse ondersteunen

Je kunt er ter plaatse onze bevraging invullen. We geven je ook graag meer toelichting over onze crowdfunding en ons project. Hopelijk tot dan!