07/02 – Bedrijfsaanbod voor gezonde work-life balance

Dagvers-bedrijfsaanbod voor een gezonde worklife-balance

Het is algemeen geweten. Steeds meer mensen hebben geen tijd om zelf te koken. Hun professioneel leven vraagt veel. Maar een mens (en gezin) moet eten. En gezond eten, toch? Die stress in de avondrush willen wij wegnemen. Zeker in een tijd waarin burn-out welig tiert. Wij geloven dat gelukkige medewerkers voor een gezond bedrijf zorgen. En andersom.

Hoe we dat doen

Wij leveren op bedrijven gezonde en evenwichtige maaltijden om mee te nemen naar huis. Ze zijn met passie bereid in een professionele keuken door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De medewerkers mogen uitkijken naar schotels met dezelfde smaak en versheid als zouden zij die zelf koken. De klaargemaakte maaltijden zijn bovendien onbewerkt en vrij van ongezonde vetten, chemicaliën en suikers. En ze zijn betaalbaar.

Waarom bedrijfsmedewerkers blij zullen zijn

Er is geen tijdverlies voor de bedrijfsmedewerkers. Geen omweg, geen supermarkt, niet nadenken over ‘wat eten we vanavond’. Wij zorgen ervoor dat de maaltijden eenvoudig mee te nemen zijn naar huis. En fris gekoeld, dankzij een mooie Dagvers-koelkast. Zo genieten zij en hun gezin van heerlijk gezond, duurzaam en gezinsvriendelijk eten. In een mum van tijd staan de schotels op tafel (want ze zijn kant-en-klaar).

En waarom bedrijven meegenieten?

Wij helpen met ons bedrijfsaanbod bedrijven om hun duurzaamheidsambities mee waar te maken. Wij dragen namelijk mee bij aan de zorg voor hun medewerkers. Een gezonde work-life balance betekent een mentale maar ook fysieke gezondheid van hun medewerkers en hun gezin. Iets waarover bedrijven kunnen communiceren in hun duurzaamheidsverslag en andere kanalen.

Net als over hun duurzaam aankoopbeleid. Want onze maaltijden zijn gemaakt met biologische ingrediënten van bij lokale boeren. Of fairtrade. Voor de productie doen we beroep op een sociaal partnerbedrijf. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt leren zo een mooie stiel. Dus: het bedrijfsengagement zal een impact hebben op de wereld (en de SGD’s – sustainable development goals). De inhoud hierover leveren we graag voor de duurzame marketing en communicatie van de bedrijven.

Hoe dat werkt in de praktijk?

Bent u bedrijfsleider, HR-verantwoordelijke of aankoopverantwoordelijke? We vertellen met plezier meer over ons bedrijfsaanbod in een persoonlijk gesprek. Verwacht u ook aan een glimp van wat de pot schaft bij Dagvers. En waarom de klaargemaakte maaltijden betaalbaar zijn. Benieuwd? Laat het ons weten.